Weekbericht RC Nijmegen 4 november 2022

Clubjaar 91 / jaargang 65 / Bijeenkomst 4 november 2022

Motto van clubvoorzitter Maike Woldring  “De hoogte en de diepte in”

Aanwezig: 19 leden

Mededelingen voorzitter:

• geen jarigen
  • Rond 16 november krijgen wij de uitnodiging voor ALV van 16 december. Behandeld wordt o.a. het voorstel voor en kiezen van een nieuw bestuur. Maaike doet een oproep aan mogelijke tegen kandidaten om zich te melden. Tevens kunnen leden andere onderwerpen bij het bestuur aankaarten.

• 10 november: Literaire Avond bij Boekhandel Roelants; ‘Dichterlijke bespiegelingen over Nijmegen’ Met medewerking van diverse stadsdichters. Inloop 18.00 uur; 18.30 uur Italiaans buffet. Bijeenkomst staat open voor introducees en partners van leden.
  • 18 november Jo Berden Ommuring van Nijmegen met haar poorten en torens
  • 25 november Clubzaken
  • 2 december Jeroen Simkens Duurzaam beleggen: van marketingtruc naar verankering in de financiële wereld

• 16 december Algemene Leden Vergadering
  • 30 december geen bijeenkomst
  • 6 januari bijeenkomst georganiseerd door bestuur en programma commissie

• Lilian meldt dat op 24 november de film De Wannsee conferentie in Lux draait. Komt op de groepsapp. Tevens laat zij weten trots te zijn op haar dochter die een halve triatlon succesvol heeft afgerond.
  • Jan Roelof heeft Dick Pouderoijen gesproken. Het gaat iets beter met hem en hij wil proberen in toekomst weer eens een bijeenkomst bij te wonen.
  • Jan Roelof meldt dat door 7 leden aan de actie van de voedselbank is deelgenomen die in totaal 355 bananendozen met voedsel heeft opgeleverd.
  • Lilian vertelt kort over het initiatief om de 2 x € 190 energievergoeding aan goede doelen te schenken.
  • Namens de ledencommissie meldt Bart dat de bijeenkomst van 10 november open staat voor introducees en hij vraagt de leden om over mogelijke kandidaten binnen hun netwerken na te denken. Graag geïnteresseerden bij hem aanmelden.
  • Maaike vertelt over een tweetal zieke collega’s en het overlijden op 52 jarige leeftijd van een hen en de zware impact die dit op haar en alle overige medewerkers van het museum heeft.

VERSLAG VAN DE BIJEENKOMST:

Levensbericht van Francis Raymakers in interview vorm. Interviewer Salima El Guada. RC

Deze jaargang van het Weekbericht wordt geredigeerd door Hans Classen,  Paul Dirven, Salima El Guada, Jan Ramakers en Astrid Wessels (vz). Verzoek van de Ledencommissie: graag de naambadge dragen.