RC Nijmegen Kandidaat leden voorhang

Beste vrienden en vriendinnen,

Zoals iedereen weet is het ledenaantal van Rotary Club Nijmegen de laatste tijd naar beneden gegaan. Hadden we enige jaren geleden nog meer dan 60 leden, nu zitten we op ca. 50 leden.

Tijd dus voor nieuwe leden!

We zijn erg blij dat we een aantal nieuwe kandidaten op het oog hebben, die we zoals te doen gebruikelijk graag eerst aan u willen voorhangen.

1. Bas van Oldenborg         plm 50jr           recreatie (bowlingbanen)           Peter en Bart
  2. Ronny Aarts                     plm 45jr           directeur koffiebedrijf                  Nadine en Bart(?)
  3. Alfons den Broeder        51 jr                  Reumatoloog                                   Cor en Ronald
  4. Peter Hermans                plm 50 jr          Moleculair Bioloog                         Ronald en Saskia
  5. Edwin Lotz                        44 jr                 Notaris       Bart en Nadine

Reacties en commentaren graag aan de Ledencommissie ([email protected]); deze zullen uiteraard vertrouwelijk worden behandeld.

Tevens hebben wij n.a.v. onze eerste “Open Dag” vragen gehad over welke classificaties er nog gezocht worden in onze club, want ook dat kan een benadering zijn om aan nieuwe leden te komen. Hier volgen wat mogelijkheden:

• politie
  • rechterlijke macht
  • huisarts
  • tandarts
  • horeca/hotel
  • journalistiek/radio/tv
  • agrarische sector
  • health valley
  • omgeving/environmental gericht
  • kunst
  • universiteit UMC
  • universiteit Beta (wis-, natuurkunde, informatica)
  • universiteit Alfa  (letteren/geschiedenis/psychologie/rechten/ethiek)

Hopelijk hebben wij als ledencommissie jullie hiermee aan het denken gezet en komen er nog meer namen bij jullie naar boven.

Deze namen kunnen jullie vervolgens aan en van ons melden, zodat wij er als ledencommissie mee aan de slag kunnen.

We hopen dat iedereen lekker door gaat met het aandragen van nieuwe (kandidaat)leden.

Als er vragen zijn, kunnen jullie altijd bij ons terecht.

Met vriendelijke groeten, De Ledencommissie

Astrid Wessels, Eelke de Jong, Peter Mulders en Bart Kramer (vz)