75 Dinerbonnen Rozenhof voor Quiet500

Nijmegen, 13 mei 2020

Beste vriendinnen en vrienden,

Gisteren hebben we het project van de “dinerbonnen” afgerond. Jeroen en ik zijn trots naar de Rozenhof vertrokken om daar (op 1,5 m.) de bonnen te betalen, in ontvangst te nemen en door te geven aan de Quiet500.

75 bonnen, een prachtig resultaat dat we met ons allen hebben neergezet!

De Rozenhof is blij met de cashflow die dit oplevert, de Quiet500 kan iets moois aanbieden aan haar deelnemers en de Rotary-leden hebben een mooi project neergezet.Jammer genoeg werd dit project in de Gelderlander op conto van Rotary Rijk van Nijmegen bijgeschreven, maar de Gelderlander is verzocht om dit vandaag te rectificeren.Als dank kregen we 2 flessen wijn van de Rozenhof, die Jeroen en ik verdeeld hebben en lekker thuis op zullen drinken. Ik hoop dat het ons gegund is. De Rozenhof heeft ons een opstelling van “onze” zaal getoond, waarin het mogelijk blijkt om met 30 personen op 1,5 meter bijeen te komen. De details moeten nog nader worden uitgewerkt, maar hopelijk kunnen we vanaf 1 juli weer samenkomen.

Met vriendelijke groet, mede namens Jeroen Simkens,

Lilian van der Velden